DESPRE NOI

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, ne mândrim cu faptul că reuşim să oferim clienţilor noştrii o experienţă plăcută, de fiecare dată, atunci când aleg să lucreze cu noi. 

Calitatea premium a serviciilor este garantată de utilaje moderne și materiale de top folosite la reparația de anvelope, soluții premium pentru spălătorie, soluții premium pentru inox (rezervoare și jante aliaj), angajați profesioniști, instruiți, experimentați în domeniu, atenție îndreptată către client.

 

Sunt cazuri în care puteţi fi indecis cu privire la ce model de anvelope să cumpăraţi. Această situaţie se întâmplă fie pentru că sunteţi nemulţumiţi de profilele actuale şi doriţi proprietăţi mai ridicate, fie pentru că sunteţi în căutarea de noi anvelope pentru camionul dvs, iar domeniul fiind unul complex şi variantele multiple, nu ştiţi ce să alegeţi. 

Puteţi fi foarte uşor prins în marea de informaţii cu privire la clase de aderenţă, consum, zgomot şi să consideraţi că trebuie să cumpăraţi doar gama A şi A, însă ăsta e doar parte din întreaga situaţie. Contactează-ne şi beneficiezi de consultanţă gratuită în alegerea anvelopelor.

+40 741 787 598